Profil tvrtke

Gorila IT d.o.o. je specijalizirana za pružanje profesionalnih usluga projektiranja i izgradnje informacijskih sustava, tehnološkog školovanja i tehničke podrške za mala i srednje velika poduzeća. Mi isporučujemo odlične, troškovno učinkovite IT usluge za naše zadovoljne kupce.

Naš uspjeh temelji se na proaktivnoj suradnji s našim korisnicima, u kojoj osluškujući njihove potrebe izgrađujemo pouzdane, skalabilne i sigurne informacijske sustave.

Zaposlenja

Trenutno nemamo slobodnih radnih mjesta.

Ako trenutno nema oglašenih slobodnih radnih mjesta koje odgovaraju području Vašeg interesa, pošaljite nam svoju otvorenu ponudu i životopis na našu kontakt e-mail adresu.  Vaše podatke spremit ćemo u bazu, te vas kontaktirati kada nam se ukaže potreba za zapošljavanjem osobe Vašeg profila.

Napomena: sve zaprimljene ponude pohranjuju se i čuvaju u našoj bazi uz potpunu diskreciju.

Smjernice djelovanja

Misija

Naša misija je pomoću poslovnih, organizacijskih i informacijsko-tehnoloških znanja i iskustava, a osobito zalaganjem i ustrajnošću, poboljšavati poslovanje naših klijenata te ih dugoročno podržavamo u njihovom rastu i razvoju.

Vizija

Naša vizija je postati vodeća tvrtka za upravljanje i održavanje informacijskih sustava u Hrvatskoj u segmentu malih i srednjih tvrtki.

Vrijednosti

Gradimo dugoročna i čvrsta partnerstva koja se oslanjaju na prisnoj suradnji i uzajamnoj dobrobiti.
Vjerujemo da je za dugoročan uspjeh bitna upornost i ustrajnost održavajući kvalitetu usluge i stručnog kadra. Prihvaćanjem novih izazova, povećanjem opsega znanja i sposobnosti te uz puno rada idemo prema uspjehu.
Takve osobine tražimo, potičemo i cijenimo.