Upravljanje i održavanje IT sustava

Održavanje računala

Kompletno rješenje za vaš IT!

Današnje tvrtke ne mogu zamisliti rad bez računalne tehnologije. Pad sustava, sporost računala i sigurnosni problemi utječu na njihovo poslovanje.

Gorila IT odražava vaš informatički sustav i daje podršku korisnicima, omogućavajući vam da se koncentrirate na vaše poslovne ciljeve. Gorila IT može biti vaše kompletno rješenje IT-a, za djelić troška zapošljavanja internog osoblja.

Možete dobiti pristup na kolektivno znanje više inženjera koji su se specijalizirali za pružanje usluge IT podrške tvrtkama. Mi vam možemo pružiti IT podršku koja je prije bila rezervirana samo za mnogo veće tvrtke.

Izrada web stranica

izrada web stranica

Web stranice implementirane na CMS-u

Bavimo se izradom web stranica, baziranih na renomiranim "content management sistemima" koji kasnije klijentima omogućavaju jednostavno upravljanje sadržajem ali i održavanje web stranice. Web stranice baziramo isključivo na našim dizajnerskim predlošcima odnosno uz suradnju renomiranih dizajnerskih studija.  Imamo dugo iskustvo i nastojimo održati kvalitetan kontakt sa svim klijentima produbljujući suradnju i nakon izrade web stranice s dodatnim uslugama po povoljnim tarifama.

SMB backup

SMB backup

Usluga izrade i pohrane sigurnosne kopije kritičnih podataka na udaljenu lokaciju

Izazov koji se postavlja pred svaku tvrtku.
Ukoliko se nedovoljna pažnja posveti rizicima koji ugrožavaju računalne sustave, u organizacijama su moguće situacije koje mogu uzrokovati zastoje u poslovanju.Danas računala i aplikacije služe za povećavanje produktivnosti, smanjivanje troškova i uštedu vremena potrebnog za obavljanje posla.
Da se ne bi dogodio neplanirani zastoj, organizacije i korisnici moraju redovito obavljati procedure za izradu i održavanje sigurnosnih kopija. U protivnom može doći do katastrofalnih posljedica kako za korisnike tako i za organizaciju. Uzrok tome je što je poslovanje ovisno o informacijskim tehnologijama. Informacijski sustav je dio infrastrukture organizacije te je stoga nedostupnost istog ili uništenje podataka veliki rizik za koji treba planirati mjere kontrole i obavljati postupke kojima se povećava potpuno, sigurno i jeftino vraćanje podataka.

Projektiranje i kabliranje mreža

projektiranje mreža i kabliranje

Trebate izvesti mrežnu infrastrukturu?

Vašu mrežu projektirat će inženjeri s višegodišnjim iskustvom projektiranja telekomunikacijskih mreža.

Svaki projekt uredno se dokumentira i mjeri od strane kompetentnih inženjera i tehničara.

Gorila Newsletter sustav

Gorila newsletter

Sustav za slanje elektroničke pošte

Gorila IT je razvila rješenje u oblaku koje smanjuje trošak i kompleksnost održavanja sustava za slanje emailova na veliki broj korisnika. Naš sustav pruža pouzdanu isporuku, skalabilnost i analitiku u realnom vremenu zajedno s fleksibilnim API-em koji omogućuje jednostavnu integraciju u vaše sustave.