Održavanje informatičkog sustava za male tvrtke

Rješenjima za male tvrtke nudimo fleksibilne i cijenom prihvatljive usluge
sa uvjetima kakvi su do sada bili osigurani samo za velike tvrtke!

IT je kritična komponenta bilo koje veličine poduzeća, a manje tvrtke često raspolažu sa malo ili gotovo nikakvim IT resursima. Međutim, još uvijek vam je potrebna pouzdana mrežna infrastruktura, serveri i računala koja pružaju najbolje performanse. No, zapošljavanje internog IT osoblja može biti vrlo skupo. Čak i uz IT stručnjaka, može vam nedostajati stručnosti i vještine potrebnih za današnje uobičajene poslovne tehnologije.

Pro Kolekt d.o.o.Pro Kolekt d.o.o., uspješno i međunarodno priznato poduzeće na području izvansudske naplate potraživanja i procjene boniteta poslovnih partnera prepoznalo je Gorilu IT kao ozbiljnu tvrtku koja može pružiti potpunu pouzdanost i podršku njihovom sustavu uz predvidljivi trošak.

"Danas vidim kako je ispravna odluka bila odlučiti se za prepuštanje brige o IT-u vanjskoj tvrtci kojoj vjerujemo. Nisam htio priuštiti svojoj tvrtci trošak stalno zaposlenog IT osoblja, a sada i znam da bi to bilo nepotrebno pogotovo uz uvjete koje nam pružaju tvrtke poput Gorile IT."
- Direktor tvrtke Pro Kolekt d.o.o.
www.prokolekt.hr

Podrška Gorile IT je isplativija od zapošljavanja internih IT resursa. IT osoblje je skupo, te zahtjeva visoke plaće i beneficije. Procijenjeno je da male tvrtke štede čak od 25 do 50% prilikom prepuštanja brige za IT vanjskoj tvrtci u odnosu na zapošljavanje IT stručnjaka srednje razine.

Odabirom Gorile IT imate pristup specijaliziranim talentiranim stručnjacima koji su dio vašeg tima. Stoga, bez obzira na tehnologiju Gorila IT ima stručnjaka koji vam može pomoći s vašim specifičnim potrebama.

Odabirom Gorile IT osiguravate fleksibilnu IT podršku koja se prilagođava vašim potrebama i prati trendove vaše tvrtke.

Gorila IT je organizirana tako da upravlja vašim IT sustavom i daje vam podršku kad vam je najpotrebnija. Redovitim nadgledanjem sistema i mreže omogućujemo pouzdan rad vaših računala, servera i mrežnih uređaja te smanjujemo vrijeme neoperativnosti sustava i povećavamo produktivnost.

Gorila IT stalno ulaže u svoje stručnjake brinući se da zadovoljavaju najvišim standardima.

Gorila IT ima pristup posebnim popustima dobavljača na računala i softver koji su vam potrebni.

Modeli održavanja za male tvrtke:

Održavanje IT smb600 Održavanje smb900Održavanje IT smb1200 Održavanje IT smb1600

Korisnici ovog rješenja

prokolekt

prometal

didi-prom

GT automobili

dv-srednjaci

envy logo

benko i_partneri