Održavanje informatičkog sustava za srednje i velike tvrtke

Preventivno održavanje i proaktivni pristup rješavanju problema
osiguravaju visoku dostupnost sustava!

Preventivno održavanje podrazumijeva brigu i servisiranje sustava kako bi ostao u zadovoljavajućim radnim karakteristikama, koristeći sustavni nadzor, detekciju i ispravak potencijalnog kvara prije nego dođe do njega. Cilj je imati sustave koji se nikada neće pokvariti, a njih osiguravamo tako da periodički provjeravamo svojstva i funkcije sustava.

Kolektiva WEB d.o.o.Kolektiva, prva hrvatska stranica za grupnu kupovinu najbolji je primjer tvrtke koja je znala iskoristiti prednosti prepuštanja brige za informacijski sustav Gorili IT. Tvrtku sa iznimno brzim rastom kako zaposlenika tako i IT potreba mogla je pratiti samo odgovarajuća usluga.

“Gorila IT je profesionalni partner na području pružanja usluga upravljanja i održavanja IT sustava. Od početka suradnje sa Gorilom IT okrenuli smo se isključivo novim poslovnim problemima, a sav teret informacijskog sustava prepustili smo njima ...“.
- Direktor tehnike Kolektive WEB d.o.o.
www.kolektiva.hr

 

Podrška Gorile IT je isplativija od zapošljavanja internih IT resursa.

Odabirom Gorile IT osiguravate jednostavnije planiranje.

Odabirom Gorile IT osiguravate fleksibilnu IT podršku koja se prilagođava vašim potrebama i prati trendove vaše tvrtke.

Gorila IT je organizirana tako da upravlja vašim IT sustavom i daje vam podršku kad vam je najpotrebnija. Redovitim nadgledanjem sistema i mreže omogućujemo pouzdan rad vaših računala, servera i mrežnih uređaja te smanjujemo vrijeme neoperativnosti sustava i povećavamo produktivnost.Odabirom Gorile IT imate pristup specijaliziranim talentiranim stručnjacima koji su dio vašeg tima. Stoga, bez obzira na tehnologiju Gorila IT ima stručnjaka koji vam može pomoći s vašim specifičnim potrebama.

Gorila IT stalno ulaže u svoje stručnjake brinući se da zadovoljavaju najvišim standardima.

Gorila IT ima pristup posebnim popustima dobavljača na računala i softver koji su vam potrebni.

Korisnici ovog rješenja

vvg

dallas

mpg

MS Partners

fortuna travel