Dodatne IT usluge

Computers make excellent and efficient servants, but I have no wish to serve under them.

Mr. Spock, Star Trek

Projektiranje i kabliranje mreža

Trebate izvesti mrežnu infrastrukturu?

Vašu mrežu projektirat će inženjeri s višegodišnjim iskustvom projektiranja telekomunikacijskih mreža.

Svaki projekt uredno se dokumentira i mjeri od strane kompetentnih inženjera i tehničara.

SMB backup

Usluga izrade i pohrane sigurnosne kopije kritičnih podataka na udaljenu lokaciju

Izazov koji se postavlja pred svaku tvrtku.
Ukoliko se nedovoljna pažnja posveti rizicima koji ugrožavaju računalne sustave, u organizacijama su moguće situacije koje mogu uzrokovati zastoje u poslovanju.Danas računala i aplikacije služe za povećavanje produktivnosti, smanjivanje troškova i uštedu vremena potrebnog za obavljanje posla.
Da se ne bi dogodio neplanirani zastoj, organizacije i korisnici moraju redovito obavljati procedure za izradu i održavanje sigurnosnih kopija. U protivnom može doći do katastrofalnih posljedica kako za korisnike tako i za organizaciju. Uzrok tome je što je poslovanje ovisno o informacijskim tehnologijama. Informacijski sustav je dio infrastrukture organizacije te je stoga nedostupnost istog ili uništenje podataka veliki rizik za koji treba planirati mjere kontrole i obavljati postupke kojima se povećava potpuno, sigurno i jeftino vraćanje podataka.

Gorila Newsletter sustav

Sustav za slanje elektroničke pošte

Gorila IT je razvila rješenje u oblaku koje smanjuje trošak i kompleksnost održavanja sustava za slanje emailova na veliki broj korisnika. Naš sustav pruža pouzdanu isporuku, skalabilnost i analitiku u realnom vremenu zajedno s fleksibilnim API-em koji omogućuje jednostavnu integraciju u vaše sustave.

Izrada web stranica

Web stranice implementirane na CMS-u

Bavimo se izradom web stranica, baziranih na renomiranim “content management sistemima” koji kasnije klijentima omogućavaju jednostavno upravljanje sadržajem ali i održavanje web stranice.Web stranice baziramo isključivo na našim dizajnerskim predlošcima odnosno uz suradnju renomiranih dizajnerskih studija. Imamo dugo iskustvo i nastojimo održati kvalitetan kontakt sa svim klijentima produbljujući suradnju i nakon izrade web stranice s dodatnim uslugama po povoljnim tarifama.