O nama

It’s hard to measure how strong a gorilla really is, but estimates range from around 4x – 10x stronger than your average human

random interesting fact

Profil tvrtke

Gorila IT d.o.o. je specijalizirana za pružanje profesionalnih usluga projektiranja i izgradnje informacijskih sustava, tehnološkog školovanja i tehničke podrške za mala i srednje velika poduzeća. Mi isporučujemo odlične, troškovno učinkovite IT usluge za naše zadovoljne kupce.

Naš uspjeh temelji se na proaktivnoj suradnji s našim korisnicima, u kojoj osluškujući njihove potrebe izgrađujemo pouzdane, skalabilne i sigurne informacijske sustave.

Smjernice djelovanja

Misija, vizija i vrijednosti

Misija

Naša misija je pomoću poslovnih, organizacijskih i informacijsko-tehnoloških znanja i iskustava, a osobito zalaganjem i ustrajnošću, poboljšavati poslovanje naših klijenata te ih dugoročno podržavamo u njihovom rastu i razvoju.

Vizija

Naša vizija je postati vodeća tvrtka za upravljanje i održavanje informacijskih sustava u Hrvatskoj u segmentu malih i srednjih tvrtki.

Vrijednosti

Gradimo dugoročna i čvrsta partnerstva koja se oslanjaju na prisnoj suradnji i uzajamnoj dobrobiti.
Vjerujemo da je za dugoročan uspjeh bitna upornost i ustrajnost održavajući kvalitetu usluge i stručnog kadra. Prihvaćanjem novih izazova, povećanjem opsega znanja i sposobnosti te uz puno rada idemo prema uspjehu.
Takve osobine tražimo, potičemo i cijenimo.

Zaposlenja

Trenutačno imamo otvoreno radno mjesto za IT administratora a detalje pogledajte na sljedećem linku: IT Admin

Ako trenutno nema oglašenih slobodnih radnih mjesta koje odgovaraju području Vašeg interesa, pošaljite nam svoju otvorenu ponudu i životopis na našu kontakt e-mail adresu. Vaše podatke spremit ćemo u bazu, te vas kontaktirati kada nam se ukaže potreba za zapošljavanjem osobe Vašeg profila.

Naši klijneti i partneri

O projektu

Prijašnja internet stranicoa tvrtke Gorila IT d.o.o. (www.gorila-it.hr) je napravljena nedugo nakon osnutka tvrtke, odnosno 2010. godine. Napredovanjem tvrtke i osiguravanjem novih usluga, stranica se obogaćivala sadržajem ali je arhitektura stranice ostala nepromijenjena sa zastarjelim standardima izrade internet stranice. Projekt izrade nove internet stranice tvrtke Gorila IT se izvodi zbog potrebe za jačanjem tržišne pozicije i promicanjem usluga i proizvoda. Novom, modernom i za pretraživače optimiziranom internet stranicom ojača će se virtualna vidljivost tvrtke, jačanje njezinog brenda, a sukladno tome će se povećati broj upita za usluge koje tvrtka nudi. Tvrtka Gorila IT svoje poslovanje bazira na dugoročnim, gotovo partnerskim odnosima sa svojim klijentima tako da svaki novi upit, potencijalni klijent je važan za stabilan i dugoročni rast te razvoj tvrtke kako na domaćem tržištu, tako i na stranom tržištu.

Prije izrade internet stranice analizirano je ponašanje korisnika na stranici od 01.01.2017. kako bi se bolje razumjelo gdje i kakva poboljšanja su potrebna. Analiza je napravljena s posebnim naglaskom na ponašanje korisnika na stranicama na kojima informira o uslugama održavanja IT sustava u malim i srednje velikim poduzećima koje su osnovna djelatnost tvrtke Gorila IT d.o.o.. Nakon analize, primijećeno je da iznimno mali broj korisnika došlo do tih stranica (manje od 10%) te da su obvezne veći zahvati na stranici i sadržaju kako bi što više potencijalnih klijenata stupilo u kontakt.

Nova internet stranica je bazirana na posljednjim tehnologijama i standardima za izradu internet stranica te je korisničko sučelje je napravljeno u skladnu s analizom korištenja prijašnje internet stranice. Kako tvrtka Gorila IT d.o.o. nudi personalizirani pristup svakom pojedinom klijentu, odlučeno je da će se sa sadržajem naglasiti gotovo isključivo glavne točke pojedinih usluga te da će se informiraniji o načinu rada te mogućnostima koje nudi Gorila IT d.o.o..

Primarni cilj projekta je poboljšati razvoj i dugoročni rast tvrtke Gorila IT d.o.o., te vjerujemo da će se navedeno ostaviti novo izrađenom i optimiziranom internet stranicom koja će omogućiti veću tržišnu vidljivost i bolju prezentaciju tvrtke i usluga.

Naziv projekta

Izada nove internet stranice s opisom usluga i optimizacijom

Naziv poziva

WWW vaučeri za MSP-ove

Ukupna vrijednost projekta

35.000,00 kn

Sufinancirano od EU

24.500,00 kn

Trajanje projekta

15. listopada 2018. – 12. ožujka 2019. godine

Više informacija o EU fondovima možete pronaći na stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr.

Kontakt osoba za više informacija:
Ivan Paladin, direktor
E-mail: ivan.paladin@gorila-it.hr